Как и си поделиха градовете за местния вот?  Няколко

...
Как  и  си поделиха градовете за местния вот? 
Няколко
Коментари Харесай

Владислав Панев : Имаме шанс за местните избори, ДПС са нужни на този етап

Как " " и " " си поделиха градовете за локалния избор? 

" Няколко партии в една коалиция с централна регистрация за локалните избори - естествено, че има напрежение. Ръководим се от това да излъчим претенденти за кметове, които имат максимален късмет да завоюват, освен в София, а и в цялата страна. Един от главните проблеми на България е феодализацията ", коментира зам.-председателят на ПГ на " - " Владислав Панев в студиото на " Денят ON AIR ".

По думите му това е причина за доста хора да бягат към София или чужбина, и това обезлюдява цели райони от страната.

" Не мисля, че ще имаме различен регионален град, с изключение на Бургас, в който да имаме двама претенденти. Има огромна поддръжка и за двамата претенденти в Бургас. Не считам, че издигането на двама претенденти ще докара до блестящи резултати в Бургас, само че такова е решението и на локалните хора ", изясни зам.-председателят на ПГ на " - ".

Панев предвижда късмет за поддръжка, освен в огромните градове, само че и в някои по-малки общини, само че акцентира, че това зависи и от предизборната акция.

" Очаквам акция, която да убеди гласоподавателите, че ние можем да донесем смяна във феодалния строй на доста места. Разумно е да има почивка, не просто поради предизборната акция, а тъй като трибуната на Народно събрание ще се употребява за предизборна акция. При добра организация би могло да се гласоподават до първата седмица на октомври 13-те закона, т.е. надалеч преди датата за локалните избори ", съобщи той пред Bulgaria ON AIR.

Според него европейски пари могат да бъдат употребявани в браншове, които не могат да оцеляват на пазарна основа и даде образец с вложенията в електроразпределителната система.

" Когато стартират да се месят в конкуренцията, в действителни пазари и браншове, в които така и така си работят на пазарни начала, е тотално неверен метод. Аз управлявах личен бизнес допреди да стана народен представител. Още след влизането в Европейски Съюз, си споделих, че до еврофондове няма да припарвам, тъй като това е нездравословна бизнес процедура ", напомни гостът.

Панев разяснява и решенията, които се вземат в обединението. " Питани сме за сферите, които ни интересуват. Преди лятната почивка гласувахме нови ръководители на Сметната палата, на Здравната каса, водиха се съществени диспути ", разкри той и добави, че за логистиката, обезпечена от Алексей Петров, той е научил единствено от медиите.

" Алексей Петров до момента съм го свързвал с това, че беше съществена спънка за влизането ни в Еврозоната. Януари месец Алексий Петров организираше група за напън ", означи зам.-председателят на ПГ на " - ".

Той напомни целите на обединението и сподели, че е значимо какво ще се направи и след тях, тъй като, с цел да се трансформира България в просперираща страна, те не са задоволителни. 

" За цялостен мандат съм песимистичен в този формат. Не виждам какви цели ще имаме общи за четири години, че да ги преследваме.  са потребности на този стадий ", счита Панев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР